Over ons

Brasserie Frans was een prachtig restaurant in Amsterdam, helaas zijn we nu niet meer actief maar schrijven we wel nog leuke artikelen. Deze kan je lezen op onze homepagina. 

Mark Ekke

Als tieners droomde de twee vrienden Joppe Vugt en Mark Ekkers al van het starten van een eigen brasserie. Na jaren studeren en ervaring opdoen werd enige jaren geleden hun droom werkelijkheid. Brasserie Frans werd opgezet.

Beide heren zijn trots en werken zelf dan ook vol passie binnen het bedrijf. Meestal binnen het management maar ook zeker wel store-front. Het contact met de klanten blijft dan ook het leukste om te hebben binnen het bedrijfswezen.

 

 

 

Joppe Vugt

Zo sturen ze hun personeelsleden aan en dat is het grote succes binnen het bedrijf. Kom het zelf ervaren en laat je verrassen. Brasserie Frans geeft meer dan je van een Brasserie mag verwachten.

Alle klanten ontvangen hun eerste drankje gratis bij de bestelling. (koffie, thee, frisdrank. Non-alcoholisch). Waarom? Omdat ze jou graag zien, dus gaat het bedrijf een stukje verder met de gebruikelijke service. Tot ziens!

 

Reageren is niet mogelijk