Restaurants Alkmaar

 

Er zijn diverse restaurants in Alkmaar te vinden. Wij bespreken dan ook wat de beste restaurants zijn, wat het aanbod is qua eten en activiteiten en ook vertellen wij je wat over de omgeving en de mogelijkheden van het restaurant. Hofman Alkmaar is en restaurant waarbij het eten is ontstaan uit verschillende soorten culturen en invloeden. Al het eten smaakt ontzettend goed en is dan ook een echte ervaring om te delen met jouw partner en of familie. Naast het feit dat je er heerlijk kunt eten is er ook een bar aanwezig. In de avond kun je hier lekker een drankje doen, maar ook na het eten kun je uiteraard plaats nemen aan deze bar. Overnachten bij dit restaurant is ook mogelijk.

Hofman ligt echt in centrum van Alkmaar en bied dan ook een mooi uitzicht op de grote kerk van Alkmaar. Wanneer jij op zoek bent naar een goed hotel dat centraal is gelegen in Alkmaar, dan is dit waarschijnlijk een goede keus. Een overnachting is altijd voorzien van een goede kamer, met een douche, een tv en natuurlijk een mini bar. Het kamer tarief is 75 euro voor 1 persoon. Daarnaast kun je voor 10 euro extra kiezen om een ontbijt er bij te doen. Er zijn erg veel verschillende gerechten om te eten. Zo kun je kiezen voor koffie en thee, lunch, all day, bbq, desserts, dranken, wijn en natuurlijk is er ook de borrelhap. Wanneer je naar dit restaurant wilt gaan kunnen wij je aanraden om te kiezen voor de bbq.

Vanaf 17;00, elke dag, word er een echte houtskool bbq aangestoken waar de beste vlees soorten op komen te liggen. Dit dry aged vlees heeft een heerlijke smaak beleving en is dan ook enkele weken gerijpt. Hierdoor krijg je vlees wat aan de buitenkant lekker ruw is, en vanaf de binnenkant is het erg zacht. Uiteraard kun jij doorgeven hoe je het vlees wilt, rauw, medium rauw, medium, medium rare, medium wel done, of doorgekookt. Bij deze heerlijke steak kun je dan kiezen uit diverse sauzen. In het volgende stukje hebben we een andere aanrader van restaurants kerkplein alkmaar.

leuk restaurant

 

Andere goede restaurants

Grand Café en restaurant Granada is ook een echte aanrader. Op het mooie terras kun je zitten bij het haardvuur en genieten van een heerlijke maaltijd. Doordat alle gerechten in eigen huis worden gemaakt is alles ontzettend vers. Ook werkt het bedrijf alleen maar met fairtrade producten die de beste smaken hebben. Ook kun je kiezen voor verschillende voorgerechten en mini gerechten. In de landelijke terras top 100 staat deze plek op een 5de plek.

Binnen de provincie van noord holland staat grand cafe granada zelfs op een 2de plek. Het restaurant bied verschillende acties waardoor jij extra voordelig nieuwe gerechten kunt proeven. Zo is er elke dag een oester happy hour, tussen 16;30 en 17;30 waarbij je kunt genieten van heerlijke oosters. De prijs van de oesters is maar 1 euro per stuk. Kortom, voor een leuke middag en/of avond zit je bij granada op de juiste plek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *